View Single Post
Staro 03.10.2025., 20:19   #2525
Tajl3r
Dobro je sve.
Moj komp

Tajl3r's Avatar

Datum registracije: Sep 2012
Citiraj:
Autor Promo Pregled postova
Mislim da je kolega ipak mladji pa ima entuzijazma da se zayebava oko windows optimizacije koja nestane narednim updateom. Svi mi stariji koji godinama krpimo windows smo izgubili totalno strpljenje za polu-proizvode poput win11. Više ccijenim svoje mentalno zdravlje. Bilo je cool cackati bios, kolkati, instalirati custom pizdarije na windows ali skontas da je tada PC bio samo igracka. Danas kada je posao u pitanju i mora biti rock solid, kada koristiš sluzbeni racunar na kojem nemas slobode, sve sto Demon govori nema nikakve logike al.. ima vremena, skontat ce jednog dana.
Ja nista više ne cackam po win 11 ali je iot ltsc verzija i korstim sam za svoje upotrebe.

Moj dva centa iz iskustva.

Na poslu ista verzija win ltsc iot 11(meni puka film ajmo stavit i vidit stace biti).
Na uredskom kompu bude u danu smjena 2 max troje i sveukupno kroz ostale smjene do 15 ljudi raznih tehnickih sposobnosti i nesposobnosti zasad niko nije nista zakuka i reka vrati win10 ili win11 sa kojim je bilo raznih problema sta krivicom korisnika sta krivicom samog sustava i to podjednako ...sta kao pjesnik zelim reci.

Ne triba generalizirat nekad je do samog sustava koji je sve vise i vise pojednostavljen za korisnika bez znanja a ne osobu koja se nesto ili puno vise razumi.
Taj isti koji neki k. i zna kako je bilo i kako je sad mora objašnjavat zašto nešto nevalja aka gubit vrime na osobe koje ne zele i neče nesto novo naucit.
Sam korisnik zna biti lin tipa neču ,neda mi se vrati staro necu sad opet nesto ucit koliko kod to malo i jednostavno bilo.

Vrlo jednostavno prosli su dani win xp,win7 ultimate ili se prilagodiš ili zaobiđeš sa ltsc ili ako možeš linuxom .
A win 11 je daleko od bezgrešnog sustava pogotovo sa svakim novim updejtom.
Bezgrešni sustav ne postoji.

Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk
Tajl3r je offline   Reply With Quote