03.10.2025., 11:58
|
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Autor Deamon101
Ovakav pristup vas je i doveo tu gdje jeste, u sporost, jer ne poštujete branše niti posao općenito, omalažavajući, obaljajući nešto na pola, to je samo 7 klikova i slično.
Spamate temu sa svojim problemima u korištenju operativog sustava Windows 11 kojkeg, iako ga ne volim, svima više manje uključujući mene, radi savršeno.
U pokušaju svaljivanja krivice na Microsoft niste se ne udostojii opisati problem kako spada, napisati koju verziju imate, koje dodatne programe, koji hardver, kada je i tko instalirao, hrpa detalja i slično.
To vam se u poslovnom svijetu što se tiče tehničara i branše koju omalovažavate, zove nepotpuna prijava i komotno se može odbaciti kao takva, doduše ako netko ima volje, bi zatražio podatke koji nedostaju pri pokušaju rješavanja problema. Ja osobno nemam živaca za takve korisnike i prepuštam to drugima iako ni drugi ne fermaju previše takve.
Sretno kako god, ali ako želite, otvorite topic pod softverski problemi i pokušat ćemo vam riješiti problem s kojim se mučite. 
|
Kako si ti mudar.
Znači, želiš mi reći da sustav, nakon šta ga instaliram normalno (next, next, next), u kojem nema nikakvih opcija za optimizacijom prilikom instalacije, trebam raskopati uzduž i poprijeko da bi radio brzo? A ti si pritom stručnjak koji će mi pomoći u tome, u temi softverski problemi?  hahahahaha, pa tebi ne bih da da mi usb nosiš, kamoli šta drugo
Najbolje mi je kako ljudi, u (uzaludnim) pokušajima da ispadnu pametniji i bolji od drugih (jer ih mame i tate nisu uvažavale), ispadaju tako tužni i bedasti.
Žao mi je, Deamon. Volija bi reći da će biti bolje, ali čeka te dugi put.
|