Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
Da, mehanizam je Philips Turbo Drive  Zacudo jos mu nije pukao mali mode zupcanik koji im je velika boljka 
|
Generalno govoreci, Grundig, u dosta modela, imao je dosta krhke limove. Nisam ih volio. Ali prstali su idejama. Imali su brzi start, dobar tracking.
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
|
Da, bas taj. Postojao je mono i stereo model. Grundig je dva-tri mjeseca placao reklamu u DE Video Magazinu za taj model. To je mikro trenutak, treptaj oka u linearnom vremenu, ali tih godina, razvojni ljudi su dobili dozvolu da mogu napraviti sto god su zeljeli, sto god bi moglo marku naglasiti po posebnosti.
Plemenita demonstracija moci, iste godine, odmah sam se sjetio, gledajuci Monolit koji si linkao, Philips je iste godine (!) realizirao VHS s ugradjenim LCD ekranom na masci :
1989!
Philips VR668
Njemacke robne kuce bile su dragulji vremena, ni najvece Londonske robne kuce, nisu sve drzale, Englezi su bili rezervirani za drzati sve, stavili bi neke modele, drugi bi katalozima predstavili potencijalni kupcima.
Njemci - nema sanse! Oni bi sve modele naslagali na police, sve su morali imati. Tako bih svake godine, sve sto je bilo u DE katalogu, po ljetu ih gledao uzivo u Otto/Quelle/Neckerman ozama tehnike.
Obican mono video, ali ekran je bio fora i mislim da sam TV kanale okretao na tom ekranu i bas je slika bila dobra.