View Single Post
Staro 01.10.2025., 20:10   #3453
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Nekidan mi je pričala poštarica da im je u poslovnicu došla delegacija glavonja iz centrale. Više je bilo njih nego djelatnika u poslovnici.
Meni je kontrolorica poste, na vrata donjela postu, jer je konstatirala, da nije imala po kome poslati !

I u Centru i u Dubravi, postari kad ne nadju ikoga, onda ostave ceduljicu. U Centru, recimo, (po novome) traziti ponovno slanje, gotovo je nemoguce!

Neki dan odem u centralu Branimirove, velim da mi nekoliko stvari nije isporuceno, zovu dva ureda u Centru, te me upucuje, odem tamo, oni pojma nemaju o cemu pricam! Pa me salju (oni vele) zaduzenim kontrolorima. Ovi pojma nemaju ni gdje sto pripada. Da nisam brzo mogao prozujati romobilom, nema sanse da bi isao sve obilaziti.

Da nemam zapisan telefon svakoga stalnijeg postara, odustao bi od pokusaja. Zato si upisite brojeve telefona postara, cak i privremenih, jer oni su vam jediji putokaz. Posta je kapitulirala u svakome smislu rijeci.

A sama ideja "postar stanar u kvartu" finalna je sramota i poraz vodstva HP-a. Iole ozbiljna organizacija, sramila bi se uopce sugerirati nesto tako, a kamoli razmatrati ili jos pustati u javnost kao ideju.

Nije pitanje jel to sprovedivo, vec ponistava samu uslugu poste. Rijec postarina, u leksikonu rijeci, trazi novo znacenje i definiciju.

P.S. E da, na njihovim biciklima za dostavljace posiljaka pise Slo firma biciklina

Pitam postara, jel od njih nabavljaju? Veli - ne zna, ali da ih ima jako puno takvih.

...

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 01.10.2025. u 20:39.
Visage je offline   Reply With Quote