View Single Post
Staro 30.09.2025., 16:54   #2492
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

Datum registracije: Jun 2024
Citiraj:
Autor Deamon101 Pregled postova
Neki provode život živeći, neki provode gledajući jel jedna milisekunda ili dvije kod otvaranja explorera, a neki niti ne znaju da su vjerojatno loše odradili oni, ili netko drugi, instalaciju os-a koji ne bi smio štekati kako nekima šteka, pa se onda traži krivac u Microsoftu i kojekakvim verzijama za što ne postoji nijedan dokaz te se onda ovdje se spama tema.

Dakle, javite se pod softverske probleme i pokušat ćemo riješiti ili platite/zatražite od nekoga tko zna što radi da vam instalira os.
Ovo je sad vec hardcore trollanje. "Ne znas koristiti OS". Sa kolegom sam se davno posvadjao jer mi je tvrdio da se SSD ne moze pokvariti. Kad sam mu rekao da mi musterije vracaju odredjene brendove poput ADATA jer imaju pregrijavanje, on je na to odgovorio: "To je zato sto si glup".

Damon, nema potrebe za podjebavanje korisnika koji izmedju ostalog, odrzavaju mrezne racunare ciji je posao tehničar o kojem pricas. Ne sluzi svima PC da gleda facebook dok šefa nema. U životu mi nije bila izjava: "Sacekaj dok restartujem PC jer ne radi" dok nisam poceo koristiti win11. Refresh desktopa ili foldera nisam koristio jos od win95, sve dok nisam poceo koristiti win11. Imam radni AM4 backup PC na kojem je win10 instaliran 2019te i radi sve kao day one dok sa win11 pratim kada ce koji cumulative update kao da cekam Novu godinu. Ako ne mozes ljudima pomoc nemoj ni kenjat.