Citiraj:
Autor Buger
Nego, vi što se grijete na klimu, pitanje za vas. Imam Midea Blanc 2 i u ovom prijelaznom razdoblju se povremeno grijem na nju. Problem što kad klima dostigne zadanu temperaturu onda počne samo puhati zrak koji je hladan i stvara osjećaj hladnoće. Je li to tako i na drugim klimama?Npr. stavim na 25 i onda kad dosegne 25, krene puhati običan zrak što nije ugodno...
|
I meni Mitsubishi tako radi, digne krilca gore i cirkulira zrak iz prostorije, ali tek kada sve prostorije dostignu zadanu temperaturu. U slučaju da je negdje ispod zadane, ta jedinica grije dok ostale miruju s krilcima prema dole.
BTW, jučer sam baš očistio vanjsku jedinicu. Izgleda da sam dobio pokvaren ZEP sprej iako je rok trajanja do nagodinu. Pjene je bilo tu i tamo u tragovima, većinom je izlazila samo tekućina, a mućkao sam barem minutu prije početka špricanja. Imam još jedan takav, baš me zanima hoće li biti ista stvar.
https://www.termol.hr/zep-foaming-co...ari-600ml.aspx
Potrošio sam cijeli sprej i nisam uspio sve očistiti, ostalo je prašine u sredini na spoju dva isparivača. Prije spreja sam još i usisao koliko sam mogao taj tepih izvana, a poslije spreja isprao prskalicom sa 30 litara vode. Izgleda ništa bez kompresora, njega ću sljedeći puta opet koristiti, spojim bocu s vodom na kompresor i fino se sve očisti.
Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 30.09.2025. u 08:45.