View Single Post
Staro 26.09.2025., 15:50   #186
ezav
Premium
Moj komp

ezav's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Apsolutno izbjegavati i kao servis i kao trgovinu .

Uređa kupljen kod njih 14.05.25 se prestal paliti 04.09.25 .

Predan u dućan u Trastinskoj 77 na reklamaciju u Petak 05.09.25 , dobil servisni nalog i kao u pon ili utr ću dobiti inforamacije što je s uređajem .

Prvo kaj skužil da pod korisnićkim računom na Neutrinomobile nemam servisni nalog , samo prodajni nalog .

Čekal sam do srijede probal dobiti servis ali telefon cijelo vreme zauzet (probal 5-6 puta s razmacima cca pol sata/sat), poslal email na reklamacije i isto do danas na taj nema odgovora .
Na kraju u petak zvao dučan u Tratinskoj 77 di se djelatnik javio i ostal u "čudu" da nisam dobil nikakve informacije što se dešava i dopisao u servisni nalog da se netko javi stanje uređaja. To podne sam dobio email da napravim račun na Neutrinotau.
I od tada vidim stanje servisnog naloga .

Problem je da od tada na nalogu stoji da uređaj čeka na red za dijagnostiku, znaci prošao je 21 dan i uređaj još uvijek nije dijagnosticiran.
Unutar tog naloga ima forma za slanje upitam preko koje sam upital kada mogu očekivati da će uređaj biti dijagnosticiran i koji je po njima razumni rok za servis.
Dobil sam odogovor 4 dana kasnije da razumni rok nije zakonski reguliran i da imaju veliki obujam posla i da uređaj doci na dijagnostiku po redu zaprimanja.

Tako da eto 21 dan da uredaj stoji , koji nije bio jeftin kada će biti gotovo tko bi ga znal , jer komunikacija s korisnikom je za budale .

Iskreno osjećam vrlo glupo da sam kupoval kod njih jer ono ušteda od 60 eura je puno ... jer izgleda s njihovim servisom i "garancijom" mogu obrisati guzu ...

Tako da ako vam je stalo do servisa s razumnom i profesionalnom komunikacijom i nekim razumim rokovima zaboravite .

Kao što rekel na početku , ušteda nije bitna , izbjegavati u širokom luku .