Citiraj:
Autor mrva_zg
Sto se toga tice motor/skuter je must have
Pogotovo za Zagreb
Ja putujem svaki dan iz sesveta u rudes i nazad
Auto 45min minimum u prosjeku oko sat vremena
Motor 20-25 ovisno koliko se netko nasere na crtu pa da ne mogu proc izmedju, ali u principu sam skoro 80% izmedju auta sa motorom.
Zato u zadnje vrijeme i gledam uzet neki maxi skuter jer sa fz1 drljat 1. 2. Izmedju auta je uzas
Sent from my 24129PN74G using Tapatalk
|
Ja sam prodao z750 nakon pređenih preko 40tkm prije par godina i jos uvijek se ne vidim na vecem bike osim za guste bmw 1200 ako mi se bas ide negdje. Za grad neki 300+ ccm samo da nije neki široki jer ce ti biti veca tlaka nego fz1. Zato ljudi i uzimaju beverly iako je najruzniji skuter na trzistu. Najuži je s obzirom na to da ima 300-400ccm tj najlakse barataš s njim.
Citiraj:
Autor coconut
Po meni, sve iznad 150 ccm je overkill. Teški su i glomazni pa se teže provlačiti između kolona.
A i ne trebaju ti. Skuter sa 150 ccm može potegnuti 100 kmh. PO gradu više od toga ni ne možeš voziti. Na semaforima si uvijek prvi i jedino ti EV može konkurirati po ubrzanju.
Jednostavno treba sjesti i razmisliti što ti je zaista potrebno. Treba biti racionalan. Ne uzeti ono što želi srce, nego ono što glava odredi kada razmisli.
|
Brzina nije ni bitna na skuteru koliko je bitan moment. Vozio sam madley 3 dana. Bože sačuvaj. Ispod 300 mogu samo neki stari dvotaktni 50ccm tipa honda,yamaha ili nrg, ili onaj stari 180 dvotaktni, ovo drugo mi je bacanje novaca. Moze i nesto novo ako ima momenta 250, nisam ih ni pola isprobao ali 125 i 150 nisam nasao nijedan da valja.