View Single Post
Staro 26.09.2025., 04:46   #564
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Deamon101 Pregled postova
Budi iskren prvi put u životu i reci da tebi dižem tlak, nemoj se kukavički skrivat iza drugih, a razlog za to je istina koju govorim, na koju ne bi reagirao tako burno da nije istina, osnove psihologije, vezano za ontopic, a vezano i za tebe.

Možemo li krenuti sada dalje?

Da rascistimo jednu stvar kolega. Meni je malo teze dici tlak dok god je razgovor normalan, i dok baratamo činjenicama i razgovaramo sa određenim poštovanjem jedan prema drugom. Ono što me užasno smeta je kad jedan sugovornik drugom konstantno neku izjavu baca na nos kada to nema veze sa temom posta niti je u tom kontekstu. A to ti radiš u zadnje vrijeme konstantno kad sam ja u pitanju čak i van ove teme. Kao što sam ti već napisao - mi nismo zajedno ovce pasli. To što imamo različite poglede na neke stvari niti daje meni pravo da tebe prcam niti tebi da mene prcas. Ako smatraš da je moja izjava netočna objasni zašto i iznesi činjenice te ih potkrijepi informacijama/dokumentacijom. To što se oko jedne stavke ne slažemo ne znači da se u nečemu nemožemo složiti. Tako odrasli ljudi razgovaraju neovisno o tome jesmo li na forumu ili na ulici. Dakle možemo li nadalje voditi normalne i odrasle razgovore ili ne?

Nego - on topic. Da je svima nama zbilja stalo do privatnosti - nitko nebi koristio MS proizvode (samo jedan od primjera). Ali ih koristimo jer ih trebamo jel tako? E pa tako je sa većinom stvari u stvarnom životu. Ako želiš živjeti normalan život ili ćeš ugrist trulu jabuku (Linux) ili ćeš dopustiti da te se tu i tamo naguzi (MS). A takvih primjera u svijetu, kad je ikakva tehnologija u pitanju ima na svakom uglu.

Zadnje izmijenjeno od: tomek@vz. 26.09.2025. u 04:56.
tomek@vz je offline   Reply With Quote