View Single Post
Staro 25.09.2025., 21:52   #4389
Piksa
Premium
Moj komp

Piksa's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Ja sam uvijek bio mršavi tip, nisam mogao dobit kile bez obzira šta i kolko sam jeo. Do prije 7-8 godina.
Za mjesec dana navršavam 45 i usporeni metabolizam, nekretanje, sjedalački način života je uzeo svoj danak. Na svoja 183 cm došao sam do 93kg. Nisam debeo, ali mala pivska škembica ide ispred mene kad hodam. Nisam se mogao više tako gledat, a gledam se već 5-6 godina i odluka je pala 1.9. ove godine dok sam bio na moru s curom. Odlučio sam ostavit pivo na 6 mjeseci, izbacit slatko i krenut u teretanu. Sad će mjesec dana da idem 3 put tjedno. Još učim, sve mi je novo, neke sprave još nisam ni dotaknuo. Ujutro u 7 sam već u teretani (pon, sri, pet). Kilaža s kojom radim je smiješna, totalno sam slab, nisam koristio mišiće od..., sram me reći.
Borim se i s prehranom. Pivo mi ne fali, grickalice i slatko ponekad, ali popijem kavu i kolu zero i prođe me.
Od nedavno opet radim od doma, klinci veliki, ne treba me niko uglavnom preko dana (trebaju moje pare i stan lol) i reko sam si nema više nazad. Sviđa mi se trening ujutro. Dođem doma, tuš, doručak i pun sam energije i dopamina.
Počeo sam pit proteine i kreatin, omegu 3, magnezij.
4 od 7 dana u tjednu napravim preko 10k koraka u pauzama od posla.
Taj ritam ću 6 mjeseci, a onda ćemo podvuć crtu i vidjet kako dalje.
Ovaj test testosterona nisam radio, ne vidim potrebu. Ne namjeravam više imati djecu, kita me sluša, nemam problema ni dvaput na dan. Ali možda iz znatiželje napravim test.
Piksa je offline   Reply With Quote