Piaggio beverly 400 ima problem s brtvom glave koliko sam cuo od vlasnika. Neki se zale i na cijenu “mokrog kvacila” kad crkne ali kad sam pitao kad tocno crkava serviseri kazu 50tkm navise pa mi to nije relevantno za oznaku “minusa” za kupnju. Momenta ima kao zadnji 350. Onaj 350 otprije 10 godina je bolji u svemu. Forza 350 je ok skuter samo nije pokretljiv kao beverly. Prednje plastike su velike pa je manje pokretljiv za po gradu. Sh350 je igracka, kao da vozis 125 s motorom od 350, nekako cudno se vozi. Xmax mi je lijep ali izmedju nogu nema mjesta za nista. Burgman 400 sam pogledao i okrenuo se. Prevelik i preruzan ali to je osobna preferenca. Ja sam za sada odustao od kupnje novog i ostao na starijem bv350 dok ne naidjem na slicno.
Edit: zaboravio sam na Kymco x-town ct 300. Osim sto mi je slab po specsima , ostalo mi izgleda jako jako dobro. Nikad nisam imao kymco pa ne znam kakvo je iskustvo voznje u odnosu na sve gore navedeno. Ali ima ravnu podnicu, mjesta, nije bas skroz ruzan,dapače. Ima i jacih modela ali onda ide vise prema sport izgledu.