Citiraj:

Autor  kopija

E baš tamo sam kupio dvojezgrenog Penryna. 
 Na odlasku sam im zaželio da i oni postanu uspješni kao HGSpot i počnu prodavati i bijelu tehniku, na što su mi zahvalili i rekli da nemaju takve ambicije    

| 

ADM? Zanimljivo, tamo sam kupio onaj S775 Pentium 4 procesor o kojem sam pričao neki dan. Onaj koji je s vremenom završio na Gigabyte matičnoj, koja je pak završila kod kolege @D00D. Ironično, taj P4 je bila JEDINA komponenta koja je preživjela sve do 2007-2008, kad je komp presložen sa novijim komponentama (nova matična sa PCIe bez AGPa, nova Radeon X1550, DDR2 umjesto DDR400, itd)
Bila mi je to prva konfa koju sam išao raditi baš od nule i bila je od samog početka namijenjena kao sekundarna (rezervna) mašina za one situacije kad primarna ne bude dostupna ili u funkciji.
Ako se dobro sjećam detalja, matičnu sam kupio u "Diskontu 24" (nisam siguran da li još uvijek posluju), neka Asrock ... mislim da je bila P4 Dual 880 Pro, Google mi je malo pomogao da se sjetim. AGP/PCIe kombinacija, sa DDR (1) 400 memorijom. Rana faza S775 platforme, ali sjećam se uzbuđenja kad sam kupio taj P4 3.00 u ADMu