može savjet?
uređujem si "radnu galeriju" visoko u potkrovlju, jer ne želim imati nigdje drugdje po stanu pc tehniku i stolove. osim laptopa.
ovo zahtijeva još malu doradu prije konačnog seljenja kompa ali načelno je to to. zidna polica će dobiti pojačanje i onda u rupu u sredini mi taman stane komp (imam kockasto kučište, taman stane), a u rupu na stolu stiže 32" ekran. pored stola dolazi ladičar i na njega laserski mfp kojeg nemam kamo drugdje stavit osim tamo.
kamo sa zvučnicima? šta se mene tiče mogu oni biti i nepravilno razmješteni, kad sam na kompu uglavnom svira nešto čisto da svira ili yutub, ali bi htio ostati na ovoj razini kvalitete zvuka, a ne otić niže. ako idem na manje onda mogu komotno maknuti pojačalo i uzet neke pc zvučnike a to mi nije baš drago.
ovo će se u futuru još malo proširiti ali za sad je to šta je. da doći će i ograda u nekom trenutku. nisam mogao napravit širu galeriju na ovom dijelu jer je ispod peć na drva s lijeve strane pa da ne ide tako visoka temperatura u pod od galerije, a s desne strane krov se naglo spušta pa mi nije imalo smisla.