Tema: Automobili
View Single Post
Staro 19.09.2025., 21:14   #83716
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Meni je lik to napravio kad sam prodavao nove gume. Em je bilo jeftino, em sam mu jos spustio samo da dodje po njih jer sam ih prodavao mjesec+ dana... I ukrcali ih skupa u gepek i lik ladno pita moze li za xyz eura (tipa 20ak eura nize od dogovorenog) jer je osobno dosao po njih (a nasli se na trecoj lokaciji, jbt i ja sam vozio). Samo sam uhvatio gumu iz gepeka i rekao mu u stilu "da si me ranije pitao vjerojatno bi i dobio, a ne sad pred svrsen cin". Ma jebes te marketplace spike, necu krepat jer nisam prodao item, ali nekad ga eto necu prodati iz principa. Platio je na kraju koliko smo rekli
Ovo mi se događa obično kad stvari oglasim debelo ispod cijene ostalih, jer mi je hitno i smeta mi.

Nazove, pita jel to zadnja cijena. Velim je, ak nađe jeftinije, dam mu po toj jeftinijoj cijeni.
Veli ok, nema problema, i čim se pojavi na vratima, prvo pitanje je, jel može za xy manje...kad je već ovdje

Nije samo HR, i u UK je ista priča. Veli jadan, mora putovati do mene i da mu smanjim cijenu za cijenu taksija u oba smjera. Odgovorim da je putovanje javnim prijevozom odličan način za upoznati grad, pa obično ne dođemo dalje od tog

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote