View Single Post
Staro 18.09.2025., 21:04   #1950
perich
I hate mondays..........

perich's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Citiraj:
Autor Avan7garde Pregled postova
REOLINK ima kameru sa alarmom i detektira zivotinje, ljude aute, pa mozes staviti da bude osjetljiv na zivotinje max, treba se igrat i naci da je dobro, sad sam uzeo frisko Duo 3 wifi model.
Jel imaš za preporučit neku vanjsku kameru sa širokim kutem? trebala bi biti montirana na sredinu vanjskog zida kuće, i snimati sve lijevo i desno (znači oba kuta kuće). to je nešto malo više od 180 stupnjeva (zbog određene izbočine na zidu).

E da.... jel ima preporuka za smart lock za ulazna vrata i video doorbell?
U vratima nemam struju tako da bi trebalo biti neko rješenje na baterije (neko tipkalo bi se eventualno moglo napajati s postojećeg ožičenja za zvono ili vanjske lampe). Iskren da budem, nemam pojma kako to funkcionira, vidio sam neke modele koji se naglavinjaju na postojeći cilindar iznutra pa otvaraju vrata. Ako ima svoj cilindar, bilo bi dobro da se moze montirati na standardna vrata. Bilo bi naravno super da se to spoji sve na kućni wifi pa da mogu generirati neke privremene šifre za neke radnike koji mi trebaju dolaziti u sljedecih godinu dana (neki pin).

Što se tiče video zvona, nisam siguran jel bi bilo bolje da snima u cloud ili da uopće ne snima nego samo šalje video feed ako netko zvoni? kakva su iskustva i preporuke?

Zadnje izmijenjeno od: perich. 18.09.2025. u 21:17.
perich je offline   Reply With Quote