Tema: Automobili
View Single Post
Staro 17.09.2025., 11:10   #83698
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor sinisa1989 Pregled postova
Meni je i ta Insignia bila u izboru prije par godina, pa se sjetio tvoje jer je imala super opremu, ali je bila bugovita. Frend je imao prvu liniju iz zadnje godine proizvodnje. On je imao spojen mob na obd i u vožnji brisao greške jer je često odlazila u safe mode. Doduše, njegove komentare nisam shvaćao ozbiljno jer je doslovce svaki auto ubio. Audi 80GT, skoro zapalio Astru G (nakon prodaje nije imala nijedan kvar ), Audi A4 B7 (sjebao bregastu), Insignia (safe mod i razni senzori) i sad na kraju ima problema na A6 C8. Mislim da je rekao da nešto diff zajebava.
Frendica ima liniju ko i ti. U globalu je zadovoljna. Kaže da je samo kvačilo mijenjala. U gradu ima već dugo jedna OPC (stara linija) i vjerojatno vlasnik nema problema s njom kad ju već ima dosta godina (ili je hc entuzijast). Viđam i jednu GSI. Baš lijep auto, ali po zvuku nikad ne bih rekao da je GSI.
Dobro, frend ti je ili najnesretnija osoba na svijetu po pitanju auta ili radi nešto jako jako krivo sa svakim od dotičnih

Je, meni je isto insignia stvarno lijep auto.

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Ah, Insignia. Nedugo nakon kretanja na put jedva sam cekao da izadjem iz nje

Post je iz 2019 pa se ne sjecam ni koji model je bio u pitanju. Tocno se nisam ni okrenuo za njom kad sam izasao van
Vjerojatnije da je to prošla generacija, a 100% sam siguran da ako si bio u novoj generaciji da nisu bila agr sjedala, jer u njima možeš podesiti maltene svaki mikro dio da ti paše da si ne znam kakve građe
I znam da zvučim kao pokvarena ploča, ali nije da ju hvalim samo zato što ju imam (ne još za dugo ) - ova sjedala su jedna od najboljih u kojima sam sjedio.
Milijun puta sam se vozio zd-zg-zd, pa to bi mi leđa otpala u starijim autima što sam vozio, a u ovoj maltene kao da sam sjedio 15 minuta.
Sad po ljeti, fino lagana ventilacija + masaža i vozi miško, uživancija
Igorr je offline   Reply With Quote