View Single Post
Staro 16.09.2025., 22:17   #20609
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
BoJack Horseman

kakav crtić.. takvo nesto glupo a u isto vrijeme kvalitetno dugo nisam pogledao.. izvukla ga je ta dubina koju je serija imala od početka.. vrijedi pogledati

Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Ma likovi ulaze u taj kavez s muhama ko najveći retardi. Za akcije za koje ti treba 1 sekunda oni drže vrata otvorena pola sata ko da je puž unutra, a ne vanzemaljac za kojeg ne znaš kako te može ubiti. Meni je nevjerojatno uopće da lik vidi robota sjebanog unutra i ide otvarati vrata solo da ga spasi umjesto da zove pojačanje. Ker te jebo lik je robot, šta mu može više biti nego što mu se već dogodilo.

Debilizam ko je uopće odobrio da to snime.

u pravu si skroz.. serija je debilna.. Timothy i dalje ko S L Jackson u Django Unchained.. odgledat ću do kraja samo jer je alien dobro napravljen.. priča je kurčina teška i izvedba sama

Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
Velim, Kirsh sve zna i prati, te dopušta, jer je to dio njegovog većeg plana, dok su živine ionak pametnije od njih koji ih seciraju i analiziraju.

moglo se to i bolje izvesti.. kakve veze ima pustit robota unutra, bolje čovjeka pa da vidimo šta će se desit.. posrkali su robota kroz uho i ništa?

najjače je kraj hrpa odraslih glume klince i pokreti koje izvode su krajnje patetični.. ok serija, ali ne dajem više od 7.. čak i 6.5.. alieni su zapravo sporedni, više me zanima ono oko, a to nije poanta.. s okom mogu smislit šta god žele

Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. 16.09.2025. u 22:26.
John Creasy je offline   Reply With Quote