Citiraj:
Autor Igorr
Tako je, ako te zanimaju detalji - pisao sam o tome dosta i ovdje na forumu pa se sve da naći.
U kratko - ta prva je valjda bila više na servisu nego kod mene.
Ne znam je li im ta prva prva serija bila banana (uzeo sam jedan od prvih primjeraka, doslovno je poslana kao prvi primjerak u zd kao izložbeni i testni auto), ili sam ja samo imao te sreće - nemam pojma.
Ali ova nova, ne da je bez greške, nego zaboraviš da se uopće trebaš išta baviti s njom 
|
Meni je i ta Insignia bila u izboru prije par godina, pa se sjetio tvoje jer je imala super opremu, ali je bila bugovita. Frend je imao prvu liniju iz zadnje godine proizvodnje. On je imao spojen mob na obd i u vožnji brisao greške jer je često odlazila u safe mode. Doduše, njegove komentare nisam shvaćao ozbiljno jer je doslovce svaki auto ubio. Audi 80GT, skoro zapalio Astru G (nakon prodaje nije imala nijedan kvar

), Audi A4 B7 (sjebao bregastu), Insignia (safe mod i razni senzori) i sad na kraju ima problema na A6 C8. Mislim da je rekao da nešto diff zajebava.
Frendica ima liniju ko i ti. U globalu je zadovoljna. Kaže da je samo kvačilo mijenjala. U gradu ima već dugo jedna OPC (stara linija) i vjerojatno vlasnik nema problema s njom kad ju već ima dosta godina (ili je hc entuzijast). Viđam i jednu GSI. Baš lijep auto, ali po zvuku nikad ne bih rekao da je GSI.