Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica
nisi pazio. 
Ako ti to nije opcija, prodaj ga i uzimaj dalje.
Ako si ga kupio kod nas, imaš 14 dana prava povrata.
|
Frende već dugo nisam imao ovakav buyers remorse, a ono, ni nije do moba.
Nakon dugo vremena sam kupio baš novi mobitel iz dućana (domaći web shop hophop.hr) jer mi je bila ok cijena 600€ za flagship star (sada) dvije generacije.
I onda kreće.. kak je to sada već stariji mob više nema ni jedna maska za kupiti u domaćim trgovinama, pa naručuj izvana.. naručio na amazon.de pa da mi bude besplatna poštarina uzeo odmah i Google punjač od 45W.. moram provjerit, valjda radi uredno.

Stigla Spigen maska koja je realno za kuratz i lošija nego random kinez. Onda pogledaš, mobitel koji je koštao +1000€ dolazi bez punjača i neke basic maske - napredak nema šta.
E da, mob mi je isporučen 07.08. i tek jučer sam išao prebacit sve na njega..

tako da je tih 14 dana daleko iza kupovine.. Ljubljeni OnePlus 7t nebi ni mijenjao da nije počelo zajebavat gubljenje mreže i problem s pozivima.
Jučer onda skužim samo jedan SIM slot. Reko prekrasno. Tako da, nije do moba bit će dobar, realno nisam ga još ni koristio. Problem je šta nisam čitao sitna slova kod specifikacija.
Sad kad sam se malo izjadao, da budem ontopic.
Provjereno u tcom i telemach e-sim ne može uz bonove, ide samo uz preplatu a bonbon ni nema e-sim.

Najjeftinija pretplata u tcomu je 16€. Mogu pljugat k...