View Single Post
Staro 15.09.2025., 06:59   #9514
smirnoff
Premium
Moj komp

smirnoff's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor BinaryJesus Pregled postova
Nekad si za veš mašinu moral dat cijelu plaću ali je bila napravljena od lima i cijela se dala odservisirati. Danas za jednu plaću kupiš 3-4 veš mašine koje su skoro cijele od plastike a kad se pokvari jeftinije je kupit novu.
Jel će ljudi bit spremni ponovo davat jednu plaću za veš mašinu?

je, al nekad je lim prohđao za godinu dana pa je cijela kupaona imala crvenkasti film na podu od hrđe...
Citiraj:
Autor tomek@vz Pregled postova
Nitko više običnog čovjeka ne pita..Kvaka u dugotrajnosti uređaja nekad je bila i jednostavnost izgradnje (što je dovodilo i mogućnostima "jeftinog" popravka). Današnji uređaji su sve samo to ne.
o pita ga se itekako...danas ak veš mašina ili sušilica il hladnjak il klima nema wi-fi to je onda po većini ljudi zastario uređaj upitne kvalitete

ko bi htio nekadašnji jednostavni programator bez "pol punjenja" , regulacijom centrifuge, odgodom pranja....
ista stvar sa autima (da neidem u širinu)

nemojmo bit dvolični - tražili smo komfor za malu cijenu, kinezi su nam to ponudili i mi prihvatili

no na kraju da i ima dijelova, majstora bi se čekalo mjesecima jer su oni spori, nazainteresirani i skupi povrh svega...zašto čekati i platiti masno kad za "pol" plaće imam novi uređaj sa 5-7 godina jamstvom
smirnoff je offline   Reply With Quote