View Single Post
Staro 14.09.2025., 12:19   #9770
Trekkie4
Registered User
Moj komp

Trekkie4's Avatar

Datum registracije: May 2023
Citiraj:
Autor Kristijan1 Pregled postova
Probao sam pronaći , ali su brutalno skupe .

Htio bih ovu matičnu popraviti ako je ikako moguće .

Nema nikakvu sentimentalnu vrijednost , ali žao mi je da se baci u smeće ako se može popraviti .
Sve 5, pa to sam i mislio (i rekao)

Cijene su naravno skupe zato što ih više nema - a nema ih zato što su ili uništene, bačene i već odavno reciklirane ili rasprodane između kolekcionara ... kako to obično bude

I upravo je to ono što najviše "boli", jer je situacija ne tako davno bilo potpuno drugačija. Ponavljam, ljudi su doslovno poklanjali te Slot 1 mašine zato da ih ne bace, a nitko ih nije želio. Evo, sjećam se kao da je bilo jučer ... dvije FIC VB-601 Slot 1 matične od nekog lika na Jarunu (preko Njuškala), platio sam cca 30 kuna. Odnosno 15 kuna po ploči, obje full ispravne.

Nego, da više ne filozofiram... Imao sam u Zagrebu negdje kutiju matičnih ploča, među kojima je bila i Asus P2B, koju mi je Overclock popravio, prelemio USB portove. Nemam pojma gdje je to danas (dao sam gotovo sve na "trajno čuvanje", a dosta toga i podijelio), ali ako je kutija još uvijek na čuvanju i ako osoba koja je ima ovo čita, poklonio bi ti tu P2B da od nje nešto napraviš.
Trekkie4 je offline   Reply With Quote