Citiraj:
Autor Master_Hrc
Upravo to, sve ti je jasno kad cujes ove sabane da im netko smeta na autoputu ili kad se voze po "ogranicenju" od 150km/h, kakav je to mindset.
|
da imaš smisla za promet, uvidio bi da si "sigurniji" na našoj autocesti ako voziš malo iznad ograničenja.. em ne smetaš nikome, em brzo prođeš kamione/kilavce sa 110 ili 120 itd itd..
najsporije vozim kad oko mene nema nikoga, često i 20 ispod ograničenja pogotovo na lokalnim cestama.. čim iza imam auto vozim nešto iznad ograničenja, gdje je 70 vozim 80 jer je dozvoljeno po zakonu.. jer promet mora da ide, sudionik si u prometu sa svojim ograničenjima i pisanim ili ne pisanim pravilima i moraš da imaš obzira i za druge ne samo za sebe i svoj stil vožnje koji često graniči s glupošću - ja mogu kako hoću pa makar iritiralo druge
još gori su oni na lokalnim cestama gdje je 70 pa voze 50 i onda se skupi auto ili 2 iza njih i onda svi skupa mrljavite.. a nekad ih je teško obići, čak i ne smiješ
jednom sam u takvoj kolonici imao kamion iza sebe koji mi je krenio blicat pa sam obišao jedno 3 mrljavca ispred sebe, a onda i kamion za mnom.. a cesta ravna, nema razloga za ne vozit se propisanom brzinom od 70-80
Citiraj:
Autor Master_Hrc
Šta vas BK, ako se netko vozi u desnoj traci 120-130, imaš svoju ljevu i vozi se 200. Problem riješen. Ali ne, imate potrebu srat govna kako svi koji se ne voze 150 samo smetaju u prometu.
Daj popij zuju i zgazi nekog biciklista, i postedi me svojih verbalnih proljeva.
|
po ovoj izjavi vidim da si iritantan u prometu za druge i da ne kužiš o čemu se priča.. niko ne spominje desnu traku.. vozi i 100 ako hoćeš.. ali kad imaš situaciju obilaženja kamiona ubrzaj brale da to ide kako spada.. ili upravo gore opisano, često se takvi voze lijevom trakom i boli ih kuki.. spadaš li u tu kategoriju?
ja tebe lako obiđem, ali u situaciji kad ja tebe moram čekat da obiđeš a ti mrljaviš i boli te ona stvar za auto iza tebe a često ne bude samo jedan nego se skupi jedno 6 auta koji bi vozili kako spada, e onda si loš vozač.. pogotovo kad takvi sa 110-120 obilaze jedno 4 kamiona a svaki kamion drži razmak da se ubaciš i pustiš ove iza, ali neee, majstor ide sva 4 obići, jer ne kuži da je lakše njemu pustit gas sa 110 na 90 i bacit se u desnu traku da ga obiđu svi koji žele vozit 150
Citiraj:
Autor MAGARAC
12 godina sam svaki dan radio oko 80-100km autoputa. 150 je moja brzina za lijevu ali meni nikad nisu smetali ovi sto preticu sa 120, vidis kaj se sprema usporis i gotovo. Vise su me smetale budale koje se hoce vozit 200 i vise mi na guzici dok preticem ili je ispred mene ima jos auti.. To su najvece budale i zbog takvih se desavaju nesrece..
|
apsolutno, ako se radi o jednom kamionu.. ali često bude niz kamiona s dovoljnim razmakom da se ubaci između njih, ali ne naprave to i onda kolona iza majstora obilaženja