View Single Post
Staro 05.09.2025., 13:20   #544
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

Datum registracije: Jun 2024
Nije meni cronus toliko problem bio jer ne postoi wallhack ili aimbot ili modifikacija DMG modela.. i ako ima veliki broj skripti. Sve dok nisu poceli praviti 80 killova za deset minuta u conqest igri sa puškom. Ne moram ni gledati killcam. Zato kazem Devastation i Roterdam koje nemaju letjelice. A dodaj tome ovo kroz dim gluposti, pitanje je samo sta sve drugo koriste sto se ne primjeti.

Ovo kako stvari stoje nije nikad bilo sve do neki dan. Da li je je doslo sa BF6 hakovima ili je koincidencija, ne znam. A opet pricamo o BF5 koji nije toliko ni popularan u odnosu na COD. Ja samo jednom izguglao Warzone cronus da vidim da li je banovan i nasao sam rabbit hole hakovanja konzole.

Opet mislim da je samo last gen. Ne zelim da vjerujem da je trenutna serija takodjer hakovana. Ali da se primjeti, jbg ja primjetim. Ne mozes ispalkiti 3 metka iz WW2 automatske puske i da sva 3 pogadjaju u glavu iz dalji. I tako nekoliko puta (BF5 ima poseban zvuk kad te neko u glavu pogodi).

Evo prva partija, dosao s posla da odigram koju i lik sa ZK medic napravi 100 kilova. Naravno..

Isto tako vidim kruze klipovi onog mentola catgirl i raja raspravlja da je moguce imat brz dobar aim kao on. Nije problem precizan aim vec sto on instant nisani osobe koje su skoro iza njega. Nisu u kadru. Ne treba ti drugi dokaz ali eto, oprao je sam sebe kad je pokusao ubiti lika kroz zid. Lik koji opet, nije bio u kadru.

Zadnje izmijenjeno od: Promo. 05.09.2025. u 14:04.
Promo je offline   Reply With Quote