Ne znam je li to ista koja je dolazila u koferu sa bitovima i dvije 2Ah beterija ali ako je, izdržljiva je.
I sad fun fact:
Reklamirao sam Parkside 8Ah bateriju putem internet obrazca. Javljaju se iz grizzli.hr za par dana da im kažem u čemu je problem na što kažem, neće se puniti. Drugi njihov mail je da im pošaljem fotografiju na kojoj se vidi da svijetli samo crvena lampica.

Treći mail, da im dam IBAN (ili ako želim 2x 4Ah baterije u zamjenu) jer će izvršiti povrat novca (baterija je stara godinu i pol) iz razloga jer ne mogu slati poštom u Njemačku toliko veliku bateriju na popravak.
Inače tu ne bi bilo ništa za fun fact, no osim para koje se vraćene i baterija je ostala meni. Što bi značilo da se i ispravne baterije mogu reklamirati na ovaj način pa imati i novce i ovc... baterije.
Te baterije ni inače nemaju serijski broj ili neki drugi način raspoznavanje kojim bi se vidjelo da je baš to ta baterija na računu, nije im ovo bistrouman potez raditi u Hrvatskoj. Mene praktički ništa ne spriječava (osim savjesti) kupiti novu bateriju i za recimo par dana je vratiti nazad s ovom neispravnom u kutiji.
No kako je savjest ipak u mom slučaju ograničavajući faktor, gledam je nekako popravit. Koliko se sjećam rečeno je da "pamet" u Parkside baterijama nije u njima nego u alatu koji je koristi. Ne mogu se sad sjetiti kako se ispraznila do kraja, kojim alatom, jer imam puno i glupih i pametnih njihovih ali se sjećam da se nešto pričalo da bi ih trebalo probuditi većom strujom. Zna netko kako točno?