View Single Post
Staro 03.09.2025., 15:13   #452
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Deamon101 Pregled postova
Što ako taj "scanning system" detektira da sam ja napisao da određeni igrači na BI rade genocid i etničko čišćenje, ili stavim meme, a to se uvede u EU kao poziv na antisemitizam i postane protuzakonito? To je korak u dobrom smjeru?

Inteligencija šteka očito, zato i imaš svakojake stavove, možda da si odeš na još jedan booster?

Forum ima topic-e koji imaju razne teme, a ovaj dio se zove "Razno/Privatnost i sigurnost podataka i korisnika" i ovdje ide nešto drugo u odnosu na IT i računala.
Ako želiš možda mogu AI pitati da ovo objašnjenje još pojednostavni ako je komplicirano za shvatiti. I nemoj me zvati kolegom neukusno je i sramota me.
Kaj da ti sad na ovo velim? Fakat nema smisla vise. Pokrenuo sam ovu temu kao izvor informacija kako se zastiti online (dakle striktno IT - ne zelim diskutirat politiku ni zakone jer nisam ni strucan za to), kako kao obican korisnik od prevaranta i kriminalaca tako i izvor informacija za IT Admine o aktualnim sigurnosnim problemima. Ti si preokrenuo sve u politiku i nesto sto granici sa teorijama zavjere. Tu si se uskokodakao oko sugavog zakona o enkripciji poruka a nikad nisi spomenuo ono sto mene recimo vise smeta ako cemo bas o tome - zakonu koji ce omoguciti policiji da cuva podatke korisnika unedogled. E to bi, ako ikad dode do promjene rezima mogao biti problem za pojednice. Zato tvrdim sto tvrdim i iza toga stojim. I pustio sam par dana sad mira oko cijele teme jer u te diskusije se ne zelim upustati, ali dok imas ovakav stav neznam kako bi covjek s tobom stao na zelenu granu. I onda jos svako malo podhebavas. Izvini al ti i ja nismo zajedno krave pasli i ne mislim sa takvima voditi besmislene diskusije na forumu.