Tema: Automobili
View Single Post
Staro 02.09.2025., 13:28   #83181
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor GoGzS Pregled postova
I sad mene isto zanima kako je to kod nas regulirano, buduci na se na neke biciklisticke staze mora skakat na rizol, ne znam da li bi sa tim auticem mogao bas na svaku biciklisticku. A pustit ih da idu di auti mogu, to je malo ludo.
Da, bas na tome tragu ide moje glavno pitanje. Na relaciji dnevnih implikacija u tumacenju gdje on sve vozi, gdje misli da moze, te probleme koje bi stvarao, kad bi se odjednom naslo desetine ili stotine takvih tjeralica.

Recimo, Renault Twizy, malocas komentiram Calypsu, prvog sam vidjao prije koju godinu u Marticevoj, jedan odvjetnik ga je koristio. Ima i Biljeznik koji ga koristi blizu Zvonimirove. I jedan i drugi cesto ga stavljaju pred haustorom zgrade, bas kao motocikl kako se parkira. No, to moze, ako ne smeta ikome od stanara, bas kao i motocikl, bez obzira ako on zivi u zgradi.

Jednom sam bas pitao prometnog kako oni gledaju Twizy parking pricu. Veli, za sada ih nema dovoljno da imamo potrebu ista poduzimati, no, ako bi broj narastao, pa bi poceli svugdje tumaciti parking, onda bi vec morali nesto poduzeti.

Mr. Dzirlo, ima i EV-jce preko 50k u ponudi, veli da ima 10k ili koliko predbiljezbi, poput motivacijskih spotova, za uplatu listica poreza na budale. Nadam se da samo zavodi brojkama. Jer imati kutiju za cipele na kotacima, koja vozi gdje god se sjeti...

Citiraj:
Autor murina Pregled postova
Zanima koga klasično vozilo marke Saab?
Moj ovlašteni šleper prodaje za 10K€
Pitaj ako ga zanima. On ih je skupljao. No, problem kod Saaba tih godista i modela, sto se trazi prvi vlasnik, a nisam siguran da je tvoj sleper takav. A i cijena je visoka, ako nema jasnu povijest i stanje.
Visage je offline   Reply With Quote