Tema: Automobili
View Single Post
Staro 01.09.2025., 22:39   #83165
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Gdje je Syss kad ti treba, on jedini familijarno poznaje Mr Dzirloa, pa sad ne znam tko ce mi odgovoriti na dilemu

Prijateljsko upozorenje forumasima koji su u dilemi nabave novih vozila, da ne gledaju previse upis, ne bi htio da me kasnije krive, zbog eventualno lose kupovine. Auto je atraktivan, boja je mrak, budite oprezni dok citate.

Dakle, Mr Dzirlo fura nove TV/radio promocije, te maksinalno promovira auticak sa slike:

Ima dva modela, od kojih slabiji, deklariran do 25 kilometara brzine. Bode mi uho komentar, u kome stalno naglasavaju da ne trazi vozacku dozvolu.

Da je i perolaka kategoriija cetverocikla ili ne znam cega, taj auto se opet ima kotrljati po cesti, ispred i iza uobicajenih vozila. I dalje mora sudjelovati poznavanjem materije koja cine postignuce vozacke. Jer dvojim da ce ga vlasnici voziti po kvartu ili po doma.

Prelistao bazu email poruka, jer sam trazio ovaj naslov iz 2016. u kojem veli :

GENIJALNO: Ovaj AUTO možete da vozite BEZ DOZVOLE! (VIDEO) (2016)

posebno mi je dojmljiv ovaj dio :
Citiraj:
Od starih koji su izgubili pravo na vožnju, preko tinejdžera zbog škole, kurseva ili treninga, do domaćica ili zaposlenih žena bez dozvole, ili auta koji je uvek zauzet od strane muških polovina, a neophodan je zbog nabavki na pijacama i mega marketima. I na kraju, ono što su mnogi osudili, za sve koji su izgubili dozvolu zbog težeg saobraćajnog prekršaja.
Jesam jedini kome je ovo potpuno sasavo?

Zamisljam 50-tak Dzirlo vlasnika minijature, vodjeni opisom "slobode" koju reklama nudi, te mi se cini, da ce novinski/TV naslovi zaboraviti da su elektricni romobili ikad postojali.

I onda mi dio bez dozvole jos vise bode usi.

...
Visage je offline   Reply With Quote