Citiraj:
Autor Libertus
Revolut to radi pederski i medo je u pravu.
Jedini razlog zašto meni nisu naplatili je što sam si stavio alarm i otkazao na vrijeme. Platio dostavu za novu karticu, ali htio sam karticu novu tako da sam unaprijed znao što me čeka.
|
Godinama sve subskripcije rade isto. Mogu na prste jedne ruke nabrojati servis koji te upozori da će ti naplatiti ponovo mjesec dana.
Bilo to gaming, filmovi i serije, čak i hrvatske aplikacije, od Eon-a i sličnih, bez pitanja ako ima dovoljno sredstava, naplati i produži.
Bilo je već rasprava o tome.
Ja, npr. ako uzmem mjesec dana probe na npr. Ubisoft Plus, odem automatski na njihovu stranicu, Manage Subscription i otkažem automatski. I imam mjesec dana rok da produžim ili ne.
Revolut, besplatan, jednostavan, radi u svim zemljama gdje sam bio, nikad problema, nikad odbijenih kartica, kada trebam, napravim jednokratnu karticu u par minuta. Kada imam viška love gore, kupim neki kripto, imamo zajedničku kasicu gdje skupljamo lovu, brdo feature-a ima, sve free. Ne vidim jedan razlog zašto je Revolut sada nekoga ovdje oštetio i zašto oni rade "pederski".
Citiraj:
Autor medo
Polako mi postaje jasno zašto je toliko ljudi koje znam odyebalo Revolut.
|
Zašto?
Nadam se da ovo gore nije razlog.