Tema: Revolut
View Single Post
Staro 01.09.2025., 10:43   #3559
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Libertus Pregled postova
Revolut to radi pederski i medo je u pravu.
Jedini razlog zašto meni nisu naplatili je što sam si stavio alarm i otkazao na vrijeme. Platio dostavu za novu karticu, ali htio sam karticu novu tako da sam unaprijed znao što me čeka.
Godinama sve subskripcije rade isto. Mogu na prste jedne ruke nabrojati servis koji te upozori da će ti naplatiti ponovo mjesec dana.

Bilo to gaming, filmovi i serije, čak i hrvatske aplikacije, od Eon-a i sličnih, bez pitanja ako ima dovoljno sredstava, naplati i produži.

Bilo je već rasprava o tome.

Ja, npr. ako uzmem mjesec dana probe na npr. Ubisoft Plus, odem automatski na njihovu stranicu, Manage Subscription i otkažem automatski. I imam mjesec dana rok da produžim ili ne.

Revolut, besplatan, jednostavan, radi u svim zemljama gdje sam bio, nikad problema, nikad odbijenih kartica, kada trebam, napravim jednokratnu karticu u par minuta. Kada imam viška love gore, kupim neki kripto, imamo zajedničku kasicu gdje skupljamo lovu, brdo feature-a ima, sve free. Ne vidim jedan razlog zašto je Revolut sada nekoga ovdje oštetio i zašto oni rade "pederski".

Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Polako mi postaje jasno zašto je toliko ljudi koje znam odyebalo Revolut.
Zašto?
Nadam se da ovo gore nije razlog.

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 01.09.2025. u 14:09.
Mommistake je offline   Reply With Quote