Tema: Automobili
View Single Post
Staro 01.09.2025., 09:53   #83148
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor mrva_zg Pregled postova
Znaci ne kuzim ekipu kaj su na mobitleima

Danas je baba iza mene od Jelkovca do Vrbika na mobitelu, i svako malo mi se zaljepi na branik jer drka po njemu i ne gleda uopće promet.
Ja sam neki dan s Trešnjevke išel Slavonskom na istok, od Selske praktički do CC One na istoku smo se neki lik i ja onak susretali, lik se nije maknuo s moba. Da je barem nešto hitno, nego tik tok lik skrola. I tamo prije CC taman naglo kočenje i bum u čovjeka ispred sebe. Nikom ništa, nismo se ni 30 vozili u koloni, ali ono, nije da mi nije bilo drago.

Nego, malo drugačije pitanje.
Žena neki dan lupila srnu na putu na posao.
Auto je proglašen da nije u voznom stanju, branik, far, hauba, svašta nešto, zračni se nisu otvorili. Imamo kasko.
Zvala je policiju, ovi napravili zapisnik i kažu da se to riješava sada online putem nekog obrasca lovačkog saveza.
I kažu policajci da će se to riješiti.

S druge strane, zvali samo kasko, kažu oni da ako je bio znak za divljač na cesti tamo da neće ništa riješiti preko tog obrasca.

Policija tvrdi suprotno, da se ne brinemo, da će lovačko društvo sve isplatiti. ..

Okrenuo par brojeva, svi se slažu s ženom na osiguranju, ako je znak, lovački savez se praktički ograđuje od toga.

Tko je u pravu? Da budem 100% iskren, murjaku je lijepo po alkoholu bazdilo iz usta ujutro u 7 sati, prije posla, u četvrtak. Zapisali Nissan Micra, žena vozi Scenica. Registraciju isto krivu napisao, stavio ČK, umjesto VŽ. Napisali da vozi 15", gore je 20".

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 01.09.2025. u 09:59.
Mommistake je offline   Reply With Quote