Citiraj:
Autor tomek@vz
/sarcasm off.
|
Zaboravio si i "živim tolko dosadan život da čak i ako me snimaju bez naloga mene to ne smeta" /sarkazam on
ontopic, čitam da "zbog zaštite djece" da ima puno false pozitive rezultata, tipa slikaš vlastito djete na plaži i ovaj te registrira kao prijestupnika? Morat će to malo doraditi
Sve za zaštitu dječice kako Tomek i administracija koja uvijek želi dobro običnom čovjeku.
Mislim sve se moglo to filtrirati i prisluškivati/čitati i prije, kako i znamo, ali anemičnost mnogih, da to ide u smjeru da se to radi bez naloga i automatski, kao npr. u Kini i tko zna gdje još, mi je apsolutno nevjerojatna.
offtopic, Tomek, možda bi mogao live stream 24h od sebe staviti da pomogneš ljudima da lakše zaspu navečer, ionako nemaš što za skrivati.
Kladim se da ti je najopasnija stvar koju si napravio ovaj tjedan jest da si poskrivečki popio jedno pivo, a da nisi to rekao ženi
Ne ljuti se, moram se malo šaliti, čemu život inače?
Za Index se slažem, pogledm ga isključivo zbog zanimljivih komentara, kao da je nekakva vrsta foruma. Tko zna, možda se i to počne filtrirati/kažnjavati pa nećeš više moći reći da je Ursula krava sa lošim zubima