Tema: Automobili
View Single Post
Staro 29.08.2025., 10:43   #83093
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor KrunoSTc Pregled postova
Večer svima, zamolio bi savjet/mišljenje te koje bi vi odluke donijeli na mom mjestu.
Redom. Vozim puga 3008 1.5hdi trenutno na 170k km, proizvodnja 12/2019 godine. Kupljen sa 90k km, godišnje između 25-30k km prelazim.
auto je kod mene 3 godine i da pokucam odično me služi. Apsolutno nikakvih problema, redovni servisi svakih 10k km, u garanciji promjenjen lanac sa 7 na 8mm bregaste(inače boljka tog motora), potom veliki servis(svo remenje, vodena itd), nedavno komplet sve kočnice i mogu reći da me auto stvarno odlično služi te znam kompletnu povijest održavanja.

počeo sam lagano škicati mlađe aute uz uvjet da ovog prodam te zamijenim te dodam između 10-13k eur za nešto noviji auto.

situacija je slijedeća a i pitanje što bi vi. Pežo vozim dnevno cca 70km otvorene ceste svakodnevno zagreb velika gorica radi posla i tako još naredne cca 3-4godine jer se potom selimo.

Da li ima smisla kupovati ponovno rabljeno vozilo, dodati 10k eur samo da dobijem nešto mlađe, rabljeno sa cca 100-150k km ili nastaviti sa pežo koji i malo troši. servisi nisu skupi, znam sve o autu, ali.. približavam se 200k km, pa i preko toga te me malo frka kako ću ga nakon toga prodati jer im cijena užasno pada tj. gube na vrijednosti..

aute koje gledam su xc60, bmw serija 3, superb, kodiak, prioritetno mazda cx5 benzin(potrošnja oko 8-10), audi a4 avant ...

što bi vi na mome mjestu? hvala

A kaj fali pugu?

Deri do kad ide i onda djoraj.

Inače imamo cx5 doma 160hp benz i potrošnja je 7,5 litara. Vozi žena svaki dan Samobor-Zagreb.
Hamm je offline   Reply With Quote