Tema: Automobili
View Single Post
Staro 29.08.2025., 08:45   #83087
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Mario92 Pregled postova
Pa ne bi išel na lošije kaj se opreme tiče. Grijanje sjedala, adaptivni tempomat, mrtvi kut, digital cockpit, prednji senzori, samostalno parkiranje, LED svijetla, grijana napred šajba, interijer da je koža/alcantara, automatik i motor da nije čađara i da je prek 150 konja.
Evo Mome za 11k fali digi kokpit i mrtvi kut, vjerojatno ću digi kokpit retrofittat također... ne jer mi je ljepši, nego mislim da više paše takvom autu

Ali ne "kockastu" verziju iz facelifta nego onu stariju.

Obradovao me kompić koji se bavi kodiranjem da mi ne treba drugi ekran multimedije za Carplay, pa ostaje para za kokpit

Citiraj:
Autor Mario92 Pregled postova
Pa znaš kaj, ja ovak nekaj nisam nigdje videl. Ne znam kak si našel ovo, ali da, ovo je prilično konkretno i nekaj kaj bi gledal ko sljedeći korak. Samo bi retrofital cockpit jer ovo je ne šaka nego macola u oko s ostatkom auta. I možda stage 1 jer mi sad vjera brani ići na ispod 200KS.
Ovo je bilo "iz prve" s namještanjem par filtera na mobile.de

Naravno kod nas to nebuš našo, a uvoz je cca 2000€

Samo kaj dobiješ kako spada mokri DSG, "stage 1" motor ide na 260ks i u Superbu to ide nekih 17 sekundi 100-200kmh, u Siroccu ga kompić ima na 280ks sa 100 oktana mapom i auto je sa nas 3 u autu (+250-280kg) i ručnim mjenjačem išao 15 sekundi 100-200.

Meni je žao da se nisi na nešto takvo odlučio radije ali ne treba žaliti za prolivenim mllijekom, barem dok je garancije

Imam ga i u Ateci koju frend meho i ja slažemo iz karambola, pa kad bude gotova baš me zanima kako će ići, svako iskustvo sa 1.5 i 2.0 TSI mi je bilo iznenađujuče pozitivno...vuku ko dizeli, a skoro da tako i troše.