Tema: Automobili
View Single Post
Staro 28.08.2025., 20:13   #83079
Mario92
Omicron Alpha resident
Moj komp

Mario92's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor Amdejac Pregled postova
Da, da. Ima lijepih auta s malom kilometražom. Volvo S60, XC 60, Audi A5, A6, Q5, Superbica, Arteon, Renault Talisman, Passat, BMW 5, Mercedes C klasa, CLA, Insignia, Mazda 6. To sam samo nabrzaka pobrojao vez velikog broja SUVag vozila. Svi imaju u manualce i automatike oš čađaru ili beMzinca. Naravnu da istočna vozila nisam nabrojao
Pa ne bi išel na lošije kaj se opreme tiče. Grijanje sjedala, adaptivni tempomat, mrtvi kut, digital cockpit, prednji senzori, samostalno parkiranje, LED svijetla, grijana napred šajba, interijer da je koža/alcantara, automatik i motor da nije čađara i da je prek 150 konja.

Velim, niš nema a da ne delam neki kompromis u tom smislu.

Citiraj:
Autor raliSHA Pregled postova
Ako traži 200+ konja automatik karavana s ful opremom teško će za te pare naći nešto zanimljivije... Možda neki Leon st 2.0 tsi

A što se tiče promjene pretpostavljam da je oko ove zajebancije s garancijom.. Zato ja kiu nebi izvana.. Zbog kmag govnara jel.
Leon je plastik fantastik, Kia je za njega Rolls Royce. Onda da se nadovežem...

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Kao netko tko je prešao sa Kie na nešto drugo, za 25k nađeš stvarno bilo kakav auto, gotovo svaki je bolji od kije. Pričam o polovnjaku.

Uzmi ovog Passata gore, ni jedna Kia mu nije do koljena, a ne vjerujem da je puno skuplji bio od 25k, čak bi rekao da je bio jeftiniji.
Kia Proceed GT je kaj se interijera tiče, kvalitete i dizajna, subjektivno naravno, dosta ozbiljiniji auto nego kaj je većina njih (mislim na ostale Kie) na tržištu. Sjel sam i vozil Ceed SW u nekakvoj Champion opremi, i u XCeed sa 1.5 motorom od 160 koji čak i nije loš, ali ovo je bar pola koplja gore. Više mi se sviđa nego npr Golf 7. Ipak je to bil best of the best pred 4-5 godina kaj je Kia nudila, osim Stingera 3.3 ali to je pak druga stvar

Računaj da sam auto platil 21,5k prije uvoza tak da je na kraju auto me koštal 24k sa svim uvozima, davanjima, putovanjem, registracijom, osiguranjem, servisom.

Citiraj:
Autor zkljaja Pregled postova
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...44d8c23&vc=Car

Koji bi ti npr. ovdje bio kompromis? Ak se sjećam gledao si Superba ili Octy
Pa znaš kaj, ja ovak nekaj nisam nigdje videl. Ne znam kak si našel ovo, ali da, ovo je prilično konkretno i nekaj kaj bi gledal ko sljedeći korak. Samo bi retrofital cockpit jer ovo je ne šaka nego macola u oko s ostatkom auta. I možda stage 1 jer mi sad vjera brani ići na ispod 200KS.

Danas smo išli doma od kumova pa sam na jednom komadu ceste (ono iza Westgate-a) stisnul auto od 0 do xxx. Žena me psovala prvih 5 sekundi i onda je rekla da joj je toplo oko... srca nakon, i da bolje da nisam uzel mainstream auto. Eto, bar nekaj pozitivno bude od Kie danas.

Ryzen 7 5700G

AsRock B550 Pro4

HyperX Fury DDR4 3000MHz (4 x 16GB)

Kingston A2000 1TB NVMe

Intel 660p 1TB NVMe

Fortron Hexa 400W

Random PC case

Proxmox VE

95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%.
Fujitsu U7311

Intel i5 1135G7

16GB DDR4 3200MHz

SK Hynix P31 Gold 1TB

13.3" FHD IPS

Zadnje izmijenjeno od: Mario92. 28.08.2025. u 20:33.
Mario92 je offline   Reply With Quote