Tema: Home Lab
View Single Post
Staro 27.08.2025., 22:22   #61
jp_rv
Premium

Datum registracije: May 2014
Citiraj:
Autor xPsycho Pregled postova
Sad jos vise dilema samo �� htio bih nesto dugorncno da mi traje da jedanput slozim i zaboravim na to haha ... A kaj se tice 2xm2 nije nuzno ako ima sata za 2.5 , pa onda moze neki manji m2 za sistem a na sata pohrana .

meni se full sviđaju ti novi kineski mini pc-jevi sa N100/150 procevima, cijela igračka troši 5-6W, iako ipak vrtim brand mini pc-jeve (hp i dell). lenovo imam samo sff. sve navedeno ima intel T procesore i struje troši koliko troši, nisu baš štedljivi kao N100. s druge strane, u ovo ludo inflatorno vrijeme gdje sve živo poskupljuje na tjednoj bazi, struja je i dalje cca 1kn/1kWh pa na kraju trošak homelaba ispadne zanemariv.
uzmi neki mini pc ako ti baš trebaju male dimenzije, u protivno sff će ti biti komotniji, lakši upgrade kroz godine, ima više mjesta za diskove, veće i tiše ventilatore... ja sam u lenovo sff utrpao 2 x 3.5" diska i butabilni nvme.
u mini pc ćeš bez većih modifikacija i kemija utrpat max 2 m2 diska i 1 x 2.5" diskić. em zbog dostupnih konekcija, em fizički zbog mjesta.
jp_rv je offline   Reply With Quote