Citiraj:
Autor Pupo
Tnx svima na odgovorima.
Istraživao sam malo, uglavnom, Ugreen ima nekoliko koji mogu bez problema puniti i laptop.
Da li će mi to nekada trebati, vjerojatno neće. Gruntam još koji točno model, ići na neku mrcinu ili ipak na nešto pitomije/jeftinije.
|
I ja pokušavam naći info jer je potencijalno interesantan punjač za puniti laptop u autu, ali ne mogu naći ono što me konkretno zanima, može li taj punjač dok je uštekan u 12V utičnicu dati 20V na izlazu ili ih daje samo kad je u kamionskoj 24V utičnici. Tako da ne bih se zalijetao dok to nije jasno.
Citiraj:
Autor Ivan357
i zahtjeva 20A osigurač (i instalacije), ne znam kako je na drugim autima, kod mene su sve utičnice limitirane na 10A/120W
imam loša iskustva sa dual i više portnim punjačima, čim nešto spojiš na drugi konektor (npr. dashacam koji vuče možda 5W), na glavnom se gasi brzo punjenje, to obično ne pišu u opisu, slučajno sam naletio na neki punjač kojem to ne smeta i mogu istovremeno brzo puniti mob i imati spojen dashcam
|
To mi je OK kod Ugreena što za sve punjače izlistaju sve kombinacije punjenja, odnosno koliko koji port daje watta ako je uštekan i drugi, odnosno treći port.