Citiraj:
Autor GreenLife
Slažem se. Nema više one kvalitete izrade koja je autoindustrija imala u peak vremenima 1990-2000.
Sve ode k vragu, a cijene pogotovo.
|
Pa, kao ponosni vlasnik Audijevih A6 Allroad modela iz godista od 2001 do 2018, ne mogu bas reci da sam primjetio neki bas pad kvalitete izrade u ta tri modela (C5, C6 i C7)... Elementi pneumatskog ovjesa su sve bolji i bolji tokom godina i rijesene su sve boljke koje je imao onaj prvi Allroad iz 2001... Unutrasnjost auta je oduvijek bila od kvalitetnih materijala i tu zamjerki nemam... Motori su debelo predimenzionirani... Zapravo, jedino gdje najnovija serija C8 ima problema je softver... Do sada sa softverom nisam imao nikakvih problema, ne sjecam se da se ikad ista zblesalo, dok recimo kolegi u C8 modelu svako malo zblesira infotainment pa mora resetirati...
Ova najnovija serija C8, e to ne mislim kupovati jer me zivciraju touch komande koje su posvuda ugurali, a i od kolega Audista koji ih imaju cujem da imaju problema sa njima... To bih prije pripisano 'novoj' nikad koristenoj tehnologiji touch komandi, dakle trendu povecanja gluposti, nego opcenitom padu kvalitete... U sljedecoj generaciji bi ono sto ce ostati od touch kontrola trebati biti sredjeno...
I dalje su to poprilicno predimenzionirani auti sa predimenzioniranim sastavnim dijelovima...