Tema: TV Antena
View Single Post
Staro 25.08.2025., 15:47   #345
prodo
Registered User

Datum registracije: Jul 2010
Jos jedan update:
Stavim digitalni prijamnik (Falcom neki) na liniju 1. Ne nalazi nista
A smart lg starije generacije tu pronalazi programe i radi normalno.
Takodjer zamjenim 1 na 3 splitter u 1 na 2 sto sam imao pri ruci, na liniji 2. opet digitalni ne pronalazi nista.
Maknem potpuno splitter iz price i stavim u kutiju zenski f konektor da produzim signal iz zas zgrade direkt do trosila preko linije 2 i digitalni opet ne pronalazi nista.

Rekoh ne radi digitalni i odnesem ga doma u drugi grad da ga probam na svom kucnom antenskom sustavu (znaci bas kucni, ja ga radio i terminirao od vrha do dna, isto ima splitter 1 na 2) i digitalac normalno nadje programe, jos mi javlja signal strength oko 50%, a quality 100%
Sjetim se da je u zene u zgradi strength isla 100%, a quality je nije ni bilo (0)

Kakav zakljucak mogu izvuci iz ovog svega?
Sta se dogadja sa signalom iz zgrade i zasto mi ga stariji smart lg na istoj liniji normalno nadje programe, a digitalni prijamnik na istoj liniji ne nalazi nista.
I zakljucno, kako sad rijesiti problem signala na liniji 2 gdje imam stariji tv i i da kupim novi digitalni ko kaze da bi mi nasao signal.
I suma svega, koja je razlika izmedju digitalnog u starijem lg smartu i ovog digitalnog prijamnika falcom pa jedan nalazi kanale, a drugi ne?

@smuchac. Odradio sam to vec
prodo je offline   Reply With Quote