Dost mi je vožnje i debila i svega.
16.08. fajn gužva do Bosiljeva. Kombinirao sam staru cestu i autocestu na kojoj po dobrom starom običaju vlada kranluk vožnje zaustavnim trakom. Murije jasno nema jer ih boli kiki, a znaju da će biti cirkus. Ne shvaćam zakaj ne stava jednog u autu koji zaustavi prvog koji vozi i onda pošalj uovog na motoru da pokupi narednih 10-15 vozačkih i prometnih. I fino nazad i svima im se vrati sa kaznom.
Gmiljimo tako u koloni i evo ide ST krkan audi a6 i ispred mene se Madjar u nekom landroveru izbaci desno i blokira mu zaustavnu.
ST krko je trubio 10min dok mu se ovaj nije maknuo.

Valjda je žurio na poljud na novo ispadanje ajduka iz nekog natjecanja.
Jučer vidio sranje na autoputu Bosiljevo, Duga Resa, Karlovac...fala bok Vrbovsko dolje i starom lijepo vožnja. Average oko 70kmh samo jedno preticanje negog ZG tulipiana koji sjedi na kočnici i to je to.
Čim smo bili bliže Zagrebu/Jaski tu je idiotizam i krkanluk počeo biti sve veći.
Preticanje kolona, a murije jasno...zapravo i ima.

Na staroj su hapali motoriste.
Iskreno nije mi jasno kaj je u glavi ljudi koji idu preticati pred zavoj i ne vide kaj im ide. Jesu li stvarno toliko sigurni da će ih druga strana skužiti i da isto tako s druge strane neće biti neki idiot?
Merag-Valbiska ulazi hitna na tajekt ok kreće trajekt, stanemo pale se rotirke i prazni zaposlenik jadrolinije taj red DO HITNE i tko se uglavi iza hitne? Jasno...vozač BE EM VE JA.