Citiraj:
Autor De5tr0yer
Nemaš se što prestrojavati ako je traka koja se zatvara prazna ispred tebe. Ide se do kraja i onda se prestrojava po principu opisanome.
Ako si se prestrojio prije, pogodovao si gužvi i nemaš se što pjeniti kad dođe tvoj red za propustiti nekog ispred
|
Ja sam došao po lijevoj, nisam se ni prestojavao, jer je gužva već postojala, ali se vozilo lagano. Nakon ovih ispred mene, stajalo se sigurno 5 minuta.
Nisam se pjenio, čak sam i pustio par auta, ali ljudi ispred mene su izazvali gužvu jer su puštali sigurno 3 minute. Očito su svi bili u krivu, pa i ja, što su počeli pizditi i trubiti, i preskakati kolonu. Nije problem pustiti 2-3 auta, ali puštati 50 auta, nema smisla.
Lijeva traka, koja je tehnički prolazna i nije zatvorena je bila puna, do CC auti stoje, desna traka se ispraznila, jer su nekom logikom oni imali prednost ako pitaš ljude ispred mene. Ne znam gdje su to vidli/učili, ali red je na ovima u desnoj da nađu pravo vrijeme da se prestroje, puštanje je čisto dobra volja pojedinca. Puštanje 30-50 auta je idiotarija. U desnoj traci nije ni bilo toliko auta, nego su ljudi počeli preskakati kolonu (s lijeve u desnu pa ponovo u lijevu) jer su ovi ispred nas samo stajali. Čak sam na trenutak mislio da im se auto ugasio.
Mislim da ne shvaćate situaciju. Jedno je puštati i lagano se micati, drugo je zaspati 5 min i čekati.