View Single Post
Staro 23.08.2025., 13:36   #2309
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Dijelim isto mišljenje, posložio sam bio sve opcije i onda vidim nema pst-a, nema arhive, nema opcije za staviti otvaranje linkova u Edgeu pošto mi je to poslovni browser, stupce ne mogu složiti kako želim, sve nešto nepregledno,... Ma bježi, vratio se na classic i odmah mi se puls smirio. Teams su prebacili na WebView2 i ukinuli classic, ista sudbina čeka i Outlook. Idu stopama razvoja Androida gdje je dosta aplikacija također u WebView2, uštedit će si vremena za programiranje, a korisnike tko šiša, ukini što više toga, pometi cijelo sučelje kako bi ekrani od 32" i više bili čisti pa ti onda klikći po 100 podizbornika ne bi li dobio natrag osnovne funkcije.
Pa novi "outlook" i jest prepakirana okljšatrena web verzija Outlooka, ići će sa svime prema tome da manje verzija moraju održavati.

Citiraj:
Autor tomek@vz Pregled postova
Napravis si backup bitnih podataka > upgrade na Win 11 , mozes i sluzbenim upgrade toolom > i imas Win11. To je to.
Backup kako je rekao kolega, s tim da sami Windowsi ako se dobro sjećam drže staru verziju OSa po defaultu mjesec dana pa se možeš vratiti još na desetku ako bi bio neki problem lako.
potemkin.hr je offline   Reply With Quote