23.08.2025., 13:36
|
|
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Autor domy_os
Dijelim isto mišljenje, posložio sam bio sve opcije i onda vidim nema pst-a, nema arhive, nema opcije za staviti otvaranje linkova u Edgeu pošto mi je to poslovni browser, stupce ne mogu složiti kako želim, sve nešto nepregledno,... Ma bježi, vratio se na classic i odmah mi se puls smirio. Teams su prebacili na WebView2 i ukinuli classic, ista sudbina čeka i Outlook. Idu stopama razvoja Androida gdje je dosta aplikacija također u WebView2, uštedit će si vremena za programiranje, a korisnike tko šiša, ukini što više toga, pometi cijelo sučelje kako bi ekrani od 32" i više bili čisti pa ti onda klikći po 100 podizbornika ne bi li dobio natrag osnovne funkcije.
|
Pa novi "outlook" i jest prepakirana okljšatrena web verzija Outlooka, ići će sa svime prema tome da manje verzija moraju održavati.
Citiraj:
Autor tomek@vz
Napravis si backup bitnih podataka > upgrade na Win 11 , mozes i sluzbenim upgrade toolom > i imas Win11. To je to.
|
Backup kako je rekao kolega, s tim da sami Windowsi ako se dobro sjećam drže staru verziju OSa po defaultu mjesec dana pa se možeš vratiti još na desetku ako bi bio neki problem lako.
|
|
|