Citiraj:
Autor Tajl3r
Ja za ovo dosad viđeno nebi da ni 30€ ali ozbiljno i to na ukrajnu ako uopce to i prolazi no nebitno zasad neču ništa.
Ja nakon odigrane bete u koje jesam polovija sve sta se moglo od skinova znaci utuka san dosta sati pa su se malo i stari reflexi osvjezili pa je skor bija uvik u top 3 i moran reči cak sam uziva u fast pace kaosu tih malih mapa ali to je ono sta vise igras bolje ide ,jesu male mape ok neka ih taj kaos spomenuti dobro dođe za zagrijavanje za veče mape .držim fige
Prije neki dan jesam popzdija da jer san tako uzasno odigra par mapa da mi je doslo nikad to ne upalit, kao stari si ,refleksi nula ,mape male, boteri ovo ono i onda ajde idem pogledat kako drugi nešto ode neštima ,upalija tvič i ajmo pogledat Shroud/a lik koji je stvarno lud sta se tice kretanja i aima ex pro cs igrac pa nije ni cudo i iskreno tek tad meni je bilo jasno da radim i igram totalno naopako jer nije ovo prijasnji bf ni onaj iza toga i tako dalje ovo je totalno drugciji đir. Pa oni su cak SENSE miš u ovoj beti mjenjali da nije vise ko u prijasnjim znam da mi je uvik bio sense max 20 i zaboravi a sad 40 wtf.
Uglavnom trebaju ubacit vece mape i neke stvari izbacit iz klasa, medic je totalni op pogotovo na manjim mapama.
Nece mi biti žao ni 50 evra ako isprave bugove ,mape ,klase malo poštimat jer na kraju krajeva jedino BF od mp igram uz HLL i da mozdane vijuge i reflekse odrzavam tek toliko na nekoj ok razini.
Opet držim fige i čekam.
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk
|
Nabroji mi 3 igre danas koje mogu dati 200+ sati zabave, i još ako imaš ekipu na dc još veći chill i gušt, bez nepotrebnog znojenja?
30e za takvu igru je smiješan novac.
Bf2042 je 3 e, i toliko i vrijedi jer je praktički indie igra.
100e je overkill, 70 je isto nekome tko ne misli ubit se od igranja, ovisno o financijama, nismo svi radi eura počeli dobivati plaće 2k eura kako neki misle tak da je i dalje 70e lijep novac samo se manje za njega moze dobiti