Tema: TV Antena
View Single Post
Staro 23.08.2025., 12:32   #342
prodo
Registered User

Datum registracije: Jul 2010
Evo update...
Znaci u ovoj kutiji sa slike je slaba struja i spliter 1 na 3

Sve je bilo spojeno, ovo sam ja odspojio dva izlaza za sobe prije slikanja.
Shema u stanu je ovakva gledano od ove kutije do trosila
1. F muski-coax kabel-f muski-f zenski u uticnici-f muski-coax kabel-oni muski staracki ukljucen u tv dnevni boravak (ovdje su svi F muski oni od B neta sa zuton oznakon CABELCON 4.9)
2. F muski-coax kabel-f muski-f zenski-f muski-coax kabel-oni muski staracki ukljucen u tv u sobi
3. F muski-coax kabel-f muski-f zenski na uticnici u maloj sobi (ovdje nema trosila)

Spojeve 1. koje je odradio davno bnet nisam dira i ta linija radi normalno cijelo vrijeme
Spojeve 2. su bili malo u kurcu i to sam sve F konektore skinio i ponovo spojio. Sad je na toj liniji, mjereno multimetrom otpor od kutije do onog starackog muskog sta ide u TV 2.4
Spojeve 3. nisam dirao dok ne rijesim 2., ali tu kad mjerim multimetrom od kutije do eventualnog ulaza u TV tu je otpor 35.1 i vjv je slicno izgledala i linija 2. prije nego sam je prepravio.

Problem:
I sa ovim postavkama ne dobijam signal na dvbt2 prijamniku na liniji 2. Pretraga kanala ne izbacuje nista.

Izludjuje me stalno sta linija 1 cijelo vrime radi bez greske.
Znam da se zna desit da su spliteri u kurcu i da ne mogu handlati toliko izlaza al to kad mi se dosad dogadjalo na drugim mjestima nebi mi bacalo signal na niti jedan izlaz, a sad linija 1 cijelo vrime radi bez problema.

Savjet neki za dalje? Sve je jos raskopano po stanu i mogu probat sta vam god padne na pamet...
prodo je offline   Reply With Quote