21.08.2025., 16:43
|
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Autor Deamon101
|
Dijelim isto mišljenje, posložio sam bio sve opcije i onda vidim nema pst-a, nema arhive, nema opcije za staviti otvaranje linkova u Edgeu pošto mi je to poslovni browser, stupce ne mogu složiti kako želim, sve nešto nepregledno,... Ma bježi, vratio se na classic i odmah mi se puls smirio. Teams su prebacili na WebView2 i ukinuli classic, ista sudbina čeka i Outlook. Idu stopama razvoja Androida gdje je dosta aplikacija također u WebView2, uštedit će si vremena za programiranje, a korisnike tko šiša, ukini što više toga, pometi cijelo sučelje kako bi ekrani od 32" i više bili čisti pa ti onda klikći po 100 podizbornika ne bi li dobio natrag osnovne funkcije.
Prije koji dan sam odradio reinstalaciju Windowsa (iako sam sam sebi rekao nikad više dok je T14 Gen 2 živ) i isplatilo se. Popis instaliranih aplikacija je potpuno isti pošto koristim istu choco listu i sad imam 70 GB više mjesta na sistemskoj particiji. Što je ranije pojelo toliki prostor, nemam pojma. Nadalje, prebacivanje između desktopa je sad instant, dobio sam natrag 120 Hz refresh rate monitora što je nestalo nakon nekog updatea, brži boot i resume iz standbya i konačno se ventilator utišao dok je laptop na punjaču, prije je non-stop radio skoro punom brzinom. Općenito mi se čini da je sve nekako responzivnije, samo sumnjam da će dugo trajati.
|
|
|