Citiraj:
Autor radi.neradi
Modificirali su mrežnu infrastrukturu kako bi omogućili lakšu korelaciju mrežnog prometa, stručni termin kako mi je rečeno prilikom implementacije je 'Lawful interception' ili 'Traffic Mirroring'.
|
Ne bih ti htio rusiti snjegovica, ali, ummm... Svjestan si da je i ovaj post kojeg si napisao mogao biti predmet zakonitog presretanja temeljem članka 52. Zakona o elektronickim komunikacijama, koje u okviru
važećih propisa provodi Operativno-tehnički centar za nadzor telekomunikacija? Kao sto odredjena tijela mogu u skladu sa člankom 35., stavkom 5 Zakona o postanskim uslugama povrijediti tajnost tvoje postanske posiljke, odnosno rasparati kovertu i procitati sadrzaj koju si poslao u Treće oko za Pisma citatelja te ga potencijalno i baciti u smece pa da nikada do tamo ne stigne?
Sto se zada zeli prosiriti i formalizirati i na komunikacijske platforme trecih strana.
Omiljena tema forumskih analfabeta potpuno nesvjesnih barem ova prethodna dva elementarna primjera koji postoje desetljecima. Poslovicno, sreca je da biti glup nije niti prekrsaj niti kazneno djelo...
E sad, kako se to tocno misli implementirati i sa kojim poslovnim reperkusijama je potencijalno interesantna tema. A sve ostale tlapnje koje se ponavljaju vec ne znam koji put su ravnozemljaski simpaticne, kao i obicno.
Citiraj:
Autor mkey
Dobro si i sam detektirao, ovo su primjeri koji indiciraju kako se u navedenim slučajevima radi o totalitarnim režimima.
|
Cudi me sto jos nisi preselio u Rusiju, Sjevernu Koreju ili Afganistan.
Citiraj:
Autor mkey
jedan je bolji od drugoga jer dolazi od bolje loze -> eugenika
|
Hajde da se i ja jednom bezuvjetno slozim s tobom - svakako ces dobiti bolje vino od zelenog silvanca nego od direktora. Zivjela eugenika!