19.08.2025., 20:31
|
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Autor Tirion
Znam, to je i najjednostavnije rješenje. No sve skupa je glupo i iritantno na uređaju koji toliko košta da moram to ručno raditi.
Nije da se u današnje vrijeme to ne može softverski riješiti ako se želi, da tokom razgovora se automatski mjutaju notifikacije od poruka i da se npr. laganom vibracijom obavijesti korisnika da je nešto stiglo, pa može baciti pogled ako želi. Kad se već hvale sa Siri i ne znam kakvim sve naprednim AI fičerima (većinom potpuno nepotrebnim) mogu i ovo srediti.
A budući da mi je dadoremix bacio bubu u uho kako se kaže, upravo poslao mail direktno Timu Cooku s gore navedenim prijedlogom  pa eto, kamo sreće možda netko iz njegovog tima tko mu čita mailove čak i flaga i proslijedi na neku instancu nadležnu za iOS ukoliko procijene vrijednim spomena. U svakom slučaju više od ovoga se ni ne može napraviti, ostaje čekati neku novu verziju iOS-a s nadom da će omogućiti i tu opciju.
|
Kad si vec slao mogao si napomenuti i za alarme. Ubije ti uho dok razgovaras i zasvira alarm neki
|
|
|