View Single Post
Staro 18.08.2025., 21:12   #512
Doktor O
I encompass, and I eclips
Moj komp

Doktor O's Avatar

Datum registracije: Jul 2010
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Blago se tebi, ja nažalost primjećujem te stvari, kao i mnogi drugi (npr. po Redditu).
Smisao igre nije kaos nego zabava. Trenutno je kaos toliki da (meni osobno) ometa zabavu.
Kaos je možda zabavan u kinematografiji, na šta su oni očito i išli.
Destrukcija je išla korak nazad, probaj sravniti zgradu kao šta smo mogli u BC2 i BF3.
Onda je tu i zvučni kaos, koji otežava da se čuju bitne stvari.
Onda su tu i totalno krivo podešena vozila, ovo šta su napravili od tenkova i choppera je sramota.

Slažem se da je BF6 veliki korak naprijed u odnosu na ona smeća prije, ali meni nije jasno kako nakon hitova koji su definirali BF (BF2, BC2, BF3, BF4) oni izbace Betu u kojoj 1) nema velikih mapa, 2) većina mapa su za close quarters, šta nije pravi BF, 3) vozila tu totalno krivo podešena, itd.

Onda se sjetim da to nije ista ekipa koja je radila te igre. Zamišljam kako ih ovi zovu na mobitel da im pojasne kako će neke stvari napraviti, ali očito im nisu sve do kraja pojasnili
sve stoji no bc2 je imao i manje igrača, rush je bio godmode složen,. a destrukcija je bila bolja slažem se.

Nema tih ljudi, svaki put team koji pukne dobar naslov 1942/bf2/bc2/bf3 se disbanda, kao i server nakon partije, pa se skupljaju opet i neki novi likovi imaju svoje ideje, tako smo dobili smeća nakon bf4...

bf6 je najbolje što možemo sada dobit i za 40e preko ukrajine je ok cijena.
Nadajmo se da će speglat sve ovo...jasno da neće, jasno da hype prejak i jasno je da rade na privlačenju nove ere cod igrača, i tjt.