Jbg neki i dalje ne shvaćaju poantu i tupe po svom.
Ma ne dam se isprovocirat, pogotovo nekim jalnim forumskim botovima koji sakriveni iza forumskog nadimka dobiju krila ismijavati, pa nekada čak i vrijeđati one koji se ne slažu sa njihovom stavovima.
Dotični kolega koji rado stavlja moj nadimak u svoje postove me već više puta pokušao isprovocirati sa svojim sarkastičnim komentarima, ali i dalje ne konta koliko mi je nebitno njegovo mišljenje.
I dalje čekam njegov odgovor koji točno problem ima samnom da si daje za pravo na taj način komunicirati, pa i preko foruma.
Što se tiče same grafe, nemam riječ zamjerke u ovih 2-3 mjeseca koliko je kod mene, a cijena je takva kakva je jbg, da bi htio da je jeftinije bi, ali da ću si uskratit neki gušt jer smatram da može 100 eur jeftinije, neću i to je to.
Defnitivno se slažem s napisanim, većina ovdje kupuje hardver za zahebanciju,a razvijaju se financijski planovi o isplativosti i što je bolje kao da se ulaže lova u nekretninu na moru, a ne pišljivi komad hardvera koji dosta ekipe na forumu mijenja kao čarape.
Konektor je teški gaf Nvidie i po meni, ali ne zahvaća svaku karticu kao što neki pišu ovdje, nego je riječ o izoliranim slučajevima i jbg ako netko nema sreće, nema, postoji i jamstvo koje pokriva kvarove, pa nije ni tu smak svijeta, iako ja osobno ne bi dao lovu za rtx 5090 ni da na lotu dobijem, jer smatram da je puno previše davati 2000+ eura za grafičku, pa i da nije u pitanju spomenuti problem za konektorom.