Citiraj:

Autor  The Exiled

Aha, nakon svega rečenog smo sad došli do toga. Uglavnom, problema nema, niti ih je ikad bilo, sve je to tzv. fake news i propaganda kako bi se tebe i ostale natjeral na kupnju Radeona. 

Evo, mislim da to cijelo vrijeme čekaš kao odgovor, dok se sve ostalo ignorira i ismijava, tako da si fino miran s 12VHPWR konektorom kojeg ni nemaš, a da imaš, ne bi imal problema. 

12VHPWR izgaranja su laž baš kao i COVID-19, sve je to jedna velika teorija zavjere. 

| 

Opet izvrćeš moje riječi, jer nisam nigdje napisao to što govoriš, dapače napisao sam da je problem prisutan, ali ne u mjeri kako ti ovdje prezentiraš.
Što ste me onda odgovarali od rtx 5060 ti koja uopće nema taj konektor? Da niste ipak malo pristrani na crvenu stranu?
Nemam  ni vremena ni volje vaditi postove što mi se pisalo prije nekog vremena ovdje, a neki su nastavili i dalje.
Ja osobno nisam pristran niti jednima, jer mi je to samo komad hardvera...Nvidiu kupujem iz navike najviše i iz razloga što je uvijek sve radilo kako treba sa grafama koje sam imao, ali da ću nekoga odgovarati od Radeona, te tražiti argumente zašto to nije dobra opcija, neću, ali kada mene netko nagovara da kupim nešto kontra svoje volje, isto tako argumentirano odgovorim zašto to meni nije dobra opcija, iako će nekom drugome možda biti, pa je tako i došlo do ove rasprave.