Citiraj:
Autor The Exiled
Jedino je zajeb u tome da se tih izoliranih slučajeva tokom godina skupilo taman toliko da više nema govora o izoliranim slučajevima i nije problem u karticama, već u samom konektoru, a garancija i reklamacija ništa ne znači, jer će svaki dućan odmah stisnuti odjeb (krivo ste uštekali i sl. budalaštine tijekom pranja ruku), pošto se već u samom startu normaliziralo da nije do proizvoda već do greške korisnika. I o tome je svaki put riječ kad se spomene taj prokleti konektor, ali uvijek na neku foru okrenete priču da je netko jalan ne nekoga i tome slične gluposti ko u dječjem vrtiću. Nitko nije ljubomoran na nikoga, niti je ikome u interesu nekoga zajebati, pa se kasnije veseliti kad mu neki komad hardvera ode u vječna lovišta.
I tu dolazimo do JayzTwoCents plaćenika koji je između ostalog, u vrijeme kad je bil sponzoriran od strane CableModa, svima na sva zvona pričal kak s njihovim adapterima nema problema, ma med i mlijeko, kupite dok još ima, začas bude nestalo, a njemu je u interesu da CableMod proda što više, jer ima proviziju, samo da bi kasnije CableMod napravil kompletni opoziv, jer je postalo jasno da nije problem u karticama, već u konektorima, a nakon nekog vremena nitko više nema ni vremena, ni novaca, ni strpljenja za rješavanje tih pizdarija.
|
Volio bih vidjeti tog trgovca koji mi ne bi uvažio reklamaciju da mu donesem istopljen konektor na grafi. Znaš nekoga osobno da mu se to desilo pa da reklamacija nije uvažena ili kažu interneti?
Ima li itko na ovom forumu da je imao problem topljenja konektora uopće?
Kažeš godinama ima problema Nvidia s tim? Ja sam upoznat da se navedeni problem počeo javljati sa aktualnom Nvidia serijom i to većinom na najskupljoj grafi u ponudi (možda sam u krivu ?).
Ne znam gdje vidiš da itko okreće nešto u svoju koristu na temu, pogledaj samo tko je sve pisao u ovoj temi, što i na koji način pa ti možda bude jasnije o čemu pričamo.
To što neki i dalje ne mogu prihvatiti da će netko i dalje kupiti Nvidiu pored jeftinijeg Radeona nije razlog za bezobrazluk pojedinaca na forumu.
Nek kupi kome je što volja i nek uživa, to je zadnja stvar koja treba biti predmet prepucavanja i liječenja osobnih frustracija jer je riječ o svima nam ovdje dragom hobiju.
Jedno je dati kontruktivan savijet, a druga strana ako hoće neka prihvati, ako ne po volji mu...ali nametati osobne stavove na nekulturan način nije prihvatljivo čak ni na forumu.