Citiraj:
Autor WraGG
ali je razmisljam da im je druga strategija ulaganja u te dionice i da ce jedni bolje predvidjeti stanje na trzistu od drugih.
|
Ne funkcionira to tako

Mislim da se razumijemo, nisi napravio ništa krivo, ali ta raspodjela, odnosno neka verzija diversifikacije nema smisla jer na kraju ulažeš u skoro pa isto pa nisi diversificirao ništa, a bezveze plaćaš 2xTER... TER naknada ne izgleda pretjerano velika dok istu ne pomnožiš sa 15 ili 30 godina, a onda skužiš koliko je tu novca otišlo

Al ako ti što znači, ja kad sam počinjao sam kupio skoro 10 komada, tako ako si ti ko početnik startao sa 2, to je top

Iskustvo će doć...
A što se kripta tiče, kako misliš nije tvoj? Mislim nije tvoj ako ga kupiš preko nekih sumnjivih posrednika i platformi, ako ga kupiš kako ga treba kupit onda je isključivo tvoj i možeš s njim što hoćeš, 24/7/365, tako da možeš s njim i plaćat, samo zašto bi to radio? BTC je prevolatilan da bi ga koristio kao platežno sredstvo, on je nekakav store of value i kao takav ima smisla u svakom portfoliju u nekom manjem postotku...